Deur openen

Deur openen is heel simpel en iedereen kan het, maar wat als het op slot zit en je geen sleutels hebt? Het overkomt mensen dagelijks in Nederland.

In Nederland raken er iedere uur mensen buitengesloten en de deur openen moeten ze dan aan een slotenmaker Wassenaar overlaten. Op de eerste plaats staan de mensen die hun sleutels vergeten en zo buitengesloten raken. Op de tweede plek de mensen die hun sleutels kwijtraken en tot slot de mensen van wie het slot kapot is gegaan. In alle gevallen zal een slotenmaker Wassenaar langs moeten komen om de deur te openen.

Soms zijn er ook mensen die de sleutel in de nacht in het slot laten en de volgende ochtend niet eruit halen wanneer ze de deur van slot halen. Zo zit er een slot aan de binnenkant en kan er niemand meer naar binnen. Zelfs met een sleutel kom je niet meer binnen omdat er al een sleutel in zit. Voor een slotenmaker Wassenaar is dit ook een opgave maar wel mogelijk. Je betaalt dan iets meer omdat het een moeilijke klus is. Risico op het beschadigen van het slot neemt dan ook toe.

Speak Your Mind

*