Huisdeur open laten maken door slotenmaker Wassenaar

Je hoort het zo vaak van mensen die buitengesloten raken en je denkt dit overkomt mij niet. Ik dacht ook altijd van dit overkomt alleen domme en gedachteloze mensen. Toch raakte ik buitengesloten en niet op de manier dat ik had verwachten. Uiteindelijk moest er een slotenmaker Wassenaar aan te pas komen.

Extra sleutel

We hebben thuis beiden een extra sleutel bij een familielid achtergelaten voor het geval dat we allebei onze sleutel vergeten of kwijtraken. Zo kunnen we dus altijd nog naar binnen dacht ik. Tot een bewuste ochtend dat ik de deur uitging en de deur op slot probeerde te doen. Het ging niet want mijn sleutel ging er niet in en zo raakte ik buitengesloten. Het kwam doordat er aan de andere kant een sleutel in het slot zat. In haar haast was ze de sleutel meegenomen en ik had niet gedacht dat er nog een sleutel in het slot zou zitten. Er zat toen niks op dan een slotenmaker Wassenaar bellen.

Slotenmaker Wassenaar

Ik belde de lokale slotenmaker Wassenaar en die was er gelukkig al binnen kwartiertje. Na enkele seconden flipperen had de slotenmaker Wassenaar de huisdeur open. Toen ik vroeg hoeveel het zou kosten vertelde die me dat het 34 euro is en dat ik later een factuur krijg. Uit nieuwsgierigheid vroeg ik nog of hij dit vaak had meegemaakt. Met een lach vertelde die dat hij iedere dag wel een aantal keren huisdeuren moet openen voor mensen die buitengesloten raken. Het overkomt dus iedereen wel eens maar gelukkig kunnen we dan wel rekenen op een slotenmaker Wassenaar.

Speak Your Mind

*